سوالات پر تکرار شما

  • سوالات متداول خانه هوشمند
  • سوالات متداول سفارش خانه هوشمند
  • سوالات متداول لوازم خانگی هوشمند
  • سوالات متداول نور هوشمند
  • سوالات متداول خانه هوشمند KNX

سوالات عمومی

1. چگونه برندهای معتبر هوشمندسازی ساختمان را بشناسیم؟

جدا از بحث برند و پیش از اجرای هوشمندسازی ساختمان باید پروتکل مناسب ساختمان را بدانید. همه پروتکل های هوشمندسازی برای همه ساختمان ها مناسب نیستند و شما باید در این زمینه مشاوره تخصصی داشته باشید. به عنوان مجموعه ای که همه پروتکل های خانه هوشمند را در مجموعه خود به صورت کامل امتحان کرده است و تجهیزات زیادی را از برندهای برتر هوشمندسازی ساختمان در دنیا مانند اشنایدر و ABB و … را موجود داریم، همیشه فقط تعدادی از آنها را با توجه به پروژه‌تان به شما پیشنهاد میکنیم. لطفاً پیش از اینکه بخواهید برندهای معتبر و عملکرد آنها را بشناسید پیشنهاد میکنیم مشاوره تخصصی در این زمینه داشته باشید.

2. آیا در صورت قطع اینترنت دستگاه های من از کار می افتد؟

در صورت قطع اینترنت دسترسی همه تجهیزات و دستگاه های هوشمند شما عملکرد سنتی خود را دارند و ممکن است بعضی از مواقع که اینترنت به صورت عمومی قطع میشود و برای مثال دسترسی به گوگل هم ممکن نباشد تجهیزات خانه هوشمند شما فقط قابلیت کنترل از راه را نداشته باشند. در برخی پروتکل ها تجهیزات هوشمند شما حتی در شرایطی که اینترنت قطع میباشند، به صورت لوکال نیز توسط اپلیکیشن قابل کنترل میباشند.

3. چه کسانی در خانه می‌توانند از سیستم هوشمند استفاده کنند؟

هوشمندسازی ساختمان برای هر مرحله از ساخت یک ساختمان و یا حتی در حین استفاده از ساختمان با استفاده از پروتکل های مختلف هوشمندسازی ساختمان نظیر وای فای، کی ان ایکس، آر اف، زیگ بی، زی ویو و مدباس امکان پذیر است. در نتیجه همه در هر ساختمانی میتوانند تجربه استفاده از یک سیستم هوشمند را در خانه خود تجربه کنند.

4. چرا هوشمندسازی ساختمان متداول شده است؟

به پیشرفت تکنولوژی و امکانات جدید که آسایش بیشتر زندگی را برای انسان به همراه می‌آورد و همچنین ارزش افزوده ای که هوشمندسازی ساختمان برای ملک به همراه میاورد، هوشمندسازی ساختمان به مرور امری متداول و حتی الزامی شده است. این ارزش افزوده در کنترل بیشتر تجهیزات یک ساختمان و در نتیجه آسایش و امنیت بیشتر ساکنان ساختمان، اتوماسیون و بهینه سازی مصرف انرژی خلاصه میشود.

5. هوشمندسازی ساختمان چه بخش‌هایی را شامل می‌شود؟

هوشمندسازی ساختمان بخش های مختلف و اجزای متفاوتی را در ساختمان مانند، نور و روشنایی، سیستم تهویه، سیستم های امنیتی، آبیاری، تاسیسات، سیستم های صوت و تصویری، لوازم خانگی و در کل هر جزئی الکتریکالی که نیاز به کنترل از راه دور را داشته باشد شامل میشود.

6. هوشمندسازی ساختمان چیست؟

به فرآیندی که طی آن اجزای مختلف خانه و ساختمان از راه دور کنترل گردد هوشمندسازی ساختمان میگویند. این کنترل در ابعاد مختلف میتواند با اپلیکیشن و دستیار صوتی و اتوماسیون تجهیزات هوشمند انجام پذیرد. هوشمندسازی ساختمان عمدتاً شامل هوشمندسازی نور و روشنایی، هوشمندسازی سیستم تهویه، هوشمندسازی سیستم امنیتی، هوشمندسازی سیستم صوت و تصویر و سایر قسمت های الکتریکال و تاسیساتی ساختمان میشود.

7. قیمت خانه هوشمند یا هوشمند سازی ساختمان چقدر است؟

قیمت خدمات هوشمندسازی ساختمان یا خانه هوشمند با توجه به نوع خدمات، پروتکل، برند و تعداد تجهیزات مورد نیاز متفاوت میباشد. برندهای مختلفی در بازار موجود هستند که بسته به نوع پروتکل، کشور سازنده و کیفیت قطعات دارای قیمت های متفاوتی هستند. هزینه تجهیزات و خدمات هوشمندسازی مستقیماً با خواسته کارفرما در ارتباط هست و دامنه خدمات و محصولات هوشمند بسیار وسیع و انعطاف پذیر میباشد. اگر میخواهید قیمت تجهیزات هوشمند ما را بدانید پیشنهاد میکنیم به قسمت فروشگاه سایت ما سری بزنید.

8. آیا هوشمندسازی ساختمان کاری مقرون‌به‌صرفه محسوب می‌گردد؟

بله با سیستم های مختلف هوشمندسازی ساختمان، هزینه های ساختمان هوشمند بسیار کاهش پیدا کرده و دیگر این تجهیزات یک کالای لوکس محسوب نمی گردند و مناسب تمام ساختمان ها در تمامی مناطق بوده و مقرون به صرفه است. سیستم های نوین هوشمندسازی ساختمان مبتنی بر اینترنت اشیا به دلیل عدم نیاز به زیرساخت های تاسیساتی برای هوشمندسازی بسیار ارزان تر از تجهیزات هوشمندسازی BMS  یا تحت پروتکل های باسیم هستند. همچنین هوشمندسازی ساختمان ها باعث بالا رفتن ارزش ساختمان به عنوان یک آپشن مهم و کلیدی و نتیجتاً قیمت نهایی ساختمان خواهد شد.

9. زمان اجرای هوشمند سازی ساختمان ها چقدر طول می کشد؟

زمان اجرای هوشمند سازی ساختمان ها وابسته به نوع خدمات و تجهیزات هوشمند ساختمانی مورد نیاز برای آن ها متغیر است. این زمان شامل برنامه نویسی قطعات، برنامه نویسی سرور مرکزی و نصب آن ها است و به صورت میانگین مابین ۵ الی ۱۰ روز است. کاهش زمان نصب از مهمترین مزیت های هوشمندسازی بی سیم ساختمان است که به خاطر عدم نیاز به زیرساخت ها و سیم کشی به وجود آمده است. البته در سیستم با سیم باید زمان مربوط به سیم کشی های ساختمان را نیز در نظر گرفت. همچنین ابعاد پروژه از دیگر گزینه هایی است که باید در نظر گرفته شود.

10. آیا هوشمند سازی ساختمان با تغییر یا تخریب همراه است؟

در سیستم نوین هوشمند سازی ساختمان و با استفاده از تکنولوژی اینترنت اشیا یا خانه هوشمند بدون سیم، تمامی خدمات هوشمند سازی بدون تخریب یا تغییر درساختمان انجام می پذیرد.

11. آیا هوشمندسازی برای ساختمان های قدیمی قابل انجام است؟

بله، در نسل دوم از سیستم های اتوماسیون ساختمان یا خانه هوشمند بی سیم، ما تمامی اجزای خانه یا محل کار شما را فارغ از سال ساخت و سیستم برقی آن ها با کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان و بدون هیچ گونه تغییر یا تخریب  هوشمند می کنیم. بنابراین هوشمندسازی تمام ساختمان های قدیمی ممکن شده است.

12. آیاهوشمندسازی مختص خانه ها است؟

ما در شرکت خانه های هوشمند تمامی ساختمان ها را فارغ از نوع کاربری، اندازه و سال ساخت آن ها هوشمند می کنیم. بخش راهکارهای سازمانی خانه های هوشمند سناریوهای ویژه ای برای هوشمند سازی انواع ساختمان های اداری، تجاری، فروشگاه ها، هتل ها، رستوران ها و کافی شاپ ها و… با کاربری های متفاوت را ارائه می دهد. جهت مشاوره هوشمندسازی کسب و کار خود با ما تماس بگیرید.

13. چرا باید ساختمان خود را هوشمند کنیم؟

یک ساختمان هوشمند، به وسیله اتوماسیون کارهای بسیاری را برای کاربران آن انجام می دهد. ساختمان های هوشمند تاثیر بسزایی در افزایش کیفیت زندگی دارند همچنین باعث بالا رفتن کنترل کاربران روی تمامی اجزای ساختمان خواهند شد. یک خانه هوشمند به کاربر اجازه می دهند تا تمام موارد موجود در ساختمان را از راه دور کنترل کند. همچنین با استفاده از سیستم های هوشمند مصرف انرژی کاهش پیدا کرده و در نتیجه آن هزینه های جاری انرژی کم شده و از تخریب و آلودگی محیط زیست جلوگیری می شود. نظارت دائمی و افزایش امنیت و ایمنی، افزایش ارزش افزوده ساختمان و ملک از دیگر امکانات خانه هوشمند میباشد.

سوالات متداول BMS

1.مدت زمان اجرای BMS چقدر است؟

مدت زمان اجرای سیستم هوشمند سازی ساختمان با BMS وابسته به تعداد واحدهای ساختمان، متراژ و پلان مجموعه متغیر است اما به صورت میانگین چیزی حدود ۱۵ روز برای هر واحد طول میکشد. این زمان شامل اجرای سیم کشی مخصوص، نصب پنل کنترلی، تاچ پنل و سایر تجهیزات بوده و باید با دقت بالا و صبر زیاد انجام پذیرد.

2. تعمیرات سیستم BMS چگونه است؟

تعمیرات سیستم BMS یا مدیریت ساختمان بسیار پیچیده و سخت بوده و در چند مرحله انجام میپذیرد و نیازمند آشنایی کامل به این سیستم و مهارت بسیار بالا می باشد. در سیستم مدیریت ساختمان یا BMS به دلیل لزوم استفاده از پروتکل های ارتباطی با سیم نیازمند دقت بسیار بالا در اجرا و گارانتی های معتبر از طرف شرکت ارائه دهنده خدمات می باشد. متاسفانه بسیاری از شرکت های ارائه دهنده خدمات این سیستم به دلیل نا آشنایی با تمام موارد مورد استفاده در BMS این تجهیزات را به صورت غیر اصولی و نادرست نصب می کنند. از همین رو و پس از گذشت چند سال این سیستم ها با مشکلات فراوانی روبرو می گردند.

3. هزینه BMS برای یک ساختمان چقدر است؟

هزینه سیستم های مدیریت ساختمان یا BMS برای یک ساختمان با توجه به تعداد واحدها، برند مورد نظر برای اجرای سیستم، تجهیزات هوشمند سازی، اندازه پنل کنترلی، متراژ ساختمان، تعداد اتاق خواب ها و … متغیر می باشد. اما به صورت میانگین این عدد برای هر واحد با اندازه استاندارد و تجهیزات کامل و استاندارد و برند معتبر از حدود ۵۰ میلیون تومان شروع میگردد.

4. بهترین زمان سفارش سیستم BMS در چه مرحله ای از ساخت است؟

بهترین زمان برای سفارش BMS یا سیستم مدیریت ساختمان در حین اجرای نقشه های تاسیسات الکتریکی است. البته اگر این نقشه ها با مشاوره و هماهنگی شرکت ارائه دهنده خدمات مدیریت ساختمان تهیه گردد بسیار کاربردی تر خواهد بود.

5. سیستم هوشمند سازی ساختمان BMS چیست؟

BMS یا سیستم مدیریت ساختمان (building management system)  یکی از پکیج های هوشمند سازی ساختمان یا مدیریت اجزای مختلف خانه از طربق تلفن همراه یا پنل های کنترل کننده مرکزی یا همان هوشمند سازی ساختمان ها است. در این سیستم شما میتوانید نور، پرده ها، سیستم تهویه، سنسور ها و برخی دیگر از اجزای ساختمان را از طریق استفاده از اتصالات با سیم و پروتکل های ارتباطی استانداردی نظیر KNX به یکدیگر متصل نموده، سپس مدیریت و پردازش اطلاعات در آن را با یک هاب مرکزی به دست بگیرید. به این طریق شما دارای یک خانه یا ساختمان هوشمند خواهید بود.

به دلیل لزوم استفاده از اتصالات با سیم در سیستم مدیریت ساختمان، شرکت ارائه دهنده این خدمات باید در مرحله ساخت واحد ساختمانی در محل کارگاه حضور پیدا کرده و نقشه تاسیسات الکتریکی با مشورت کارشناسان این شرکت ها اجرا گردد. از همین رو سیستم مدیریت ساختمان یا BMS مناسب سازندگان بوده و برای هوشمند سازی ساختمان های قدیمی مناسب نیست.

6. تفاوت خانه هوشمند با سیستم های مدیریت ساختمان (BMS) چیست؟

در سیستم های مدیریتی ساختمان هر ساختمان برای تجهیز شدن با این سیستم نیاز به حضور شرکت ارائه دهنده خدمات BMS در ابتدای مراحل ساخت دارد. کابل کشی بین اجزای مختلف، وجود یک پنل و هاب مرکزی کنترل کننده، نیاز به اتاق سرور و … از معایب سیستم مدیریت ساختمان است. همچنین در BMS سناریوهای استفاده از اجزا محدود بوده و اجزای کمی از ساختمان قابلیت اتصال به این سیستم را دارا بودند. اما در نسل دوم سیستم های اتوماسیون ساختمان، ساختمان ها بدون نیاز به کابل کشی و فارغ از سال ساخت و سیستم برقی و کاربری قابلیت هوشمند شدن را دارا هستند. در این سیستم هاب مرکزی، سرور و پنل ها حذف شده همچنین با قابلیت هوشمند شدن همه چیز شما می توانید به وسیله سناریونویسی و اتوماسیون تمام کارهای درونی ساختمان را به این سیستم بسپارید.